Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 1

Din prosjektpartner på peis, ovn og pipe

Proff på peis

Å velge riktig peis- eller ovnsløsning er avhengig av en rekke faktorer som pris, design, boligstørrelse, behov for varmelagring osv. Vi har lang erfaring i å veilede kundene, for å finne de løsninger og produkter som passer best innen for boligforskrifter og øvrige rammebetingelser. Ta oss med tidlig i planleggingen!

 

3 gode grunner til å velge Varmefag som prosjektpartner på peis, ovn og pipe

 

1. Bredt sortiment

Varmefag tilbyr et unikt og bredt utvalg av produkter og merkevarer i høy kvalitet. Dette gir oss muligheten til å skreddersy løsninger for ulike prosjektkrav og budsjetter.

 

2. Solid fagkompetanse

Vi har erfarne montører og kan stå for utførelse og kontroll av montering av ildsteder og pipe.

 

3. Kun produkter - eller hele jobben fra A-Å

Med Varmefag som partner kan du velge om du vil at vi kun skal stå for levering av produkter, eller om vi skal ta ansvar for hele jobben med montering og godkjenning.

 

Bredt sortiment - proffe fagfolk

Å velge riktig peis- ovns eller pipeløsning er avhengig av en rekke faktorer. Gjennom vårt gode leverandørnettverk kan vi tilby en rekke merkevarer av høy kvalitet. Det gjør oss i stand til å skreddersy optimale løsninger, tilpasset det enkelte prosjekt. Vi har lang erfaring i å veilede kundene for å finne de beste løsningene, i tråd med ulike rammebetingelser.

 

Det er sen stor fordel å gjøre tilpasninger allerede på tegnebordet, for å unngå unødvendige kostnader ved tilpasningere senere i byggeprosessen.

Ta oss med tidlig i planleggingen!

 

Bruk oss som showroom og butikk - eller som totalleverandør

I hvilken grad du ønsker å benytte våre tjenester, er opp til deg. Noen ønsker å kun bestille produktene gjennom oss, og benytte butikken vår som showroom for sine kunder. I så fall prises og faktureres alt gjennom deg som entreprenør.

Andre ønsker å benytte all vår fagkompetanse. Vi tilbyr trygge, komplette løsninger, gjerne i kombinasjon med pipe. Trygt levert og montert etter forskriftene!

Gjennom oss kan du tilby en ferdig pakke, med individuelle valgmuligheter for kunden. Alle endringer kan vi ta oss av, til beste for både kunde og entreprenør!

 

Kontakt din nærmeste Varmefag-butikk for en hyggelig peisprat!Del på Facebook