Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 2

"Alt du skal gjøre er å tenne fyrstikken!"

Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk.

Vin, levende lys og hyggelig selskap må du dog sørge for selv..
Finn din butikk »

Nyhetsbrev på e-post

Vårt nyhetsbrev sendes ut 4-5 ganger i året. Da mottar du spennende nyheter og tilbud fra oss! Det kan lønne seg.

Meld deg på her »

Brunner - peis med høy selvtillit

Det finnes tøffe peiser, vakre peiser, små peiser og store peiser. Men det finnes også spektakulære peiser som rett og slett tar pusten fra
deg.
Brunner sin filosofi er at en peis skal skape en sjel i hverdagsrommet. Med denne filosofien i tankene har Brunner skapt en rekke spennende peisinnsatser som i generasjoner er brukt av peismurere og kakkelovnsmakere over hele Europa. For de mest kresne kundene som også er villige til å betale for sine krav, er Brunner et naturlig valg. Brunner finnes nå utstilt i mange av Varmefags butikker. Pris på forespørsel.

Egendesignet peis?
Med en Brunner peisinnsats har du det perfekte utgangspunktet for en egendesignet eller arkitekttegnet omramming. Brunners enorme utvalg av spektakulære innsatser gir uendelige muligheter for kreativ utfoldelse for peisutformingen. Panoramainnsats med innsyn fra 3 sider, hjørneinnsats, gjennomgående tunnellinnsats, brede, kvadratiske eller høye innsatser er blant det du kan velge mellom. Omrammingens form er det nærmest bare fantasien som setter begrensninger for. Overflaten kan være pusset mur, fliser, skifer eller annen stein.

Ferdig omramming i unik design
For mange av Brunners peisinnsatser får du også ferdige omramminger. Felles for dem alle er at de har en karakter som blir helt sentral i rommets arkitektur. En Brunner peis kan gjerne betegnes som frekk, elegant eller stilig - men aldri beskjeden. Kan man si at en peis har selvtillit, er det en Brunner.

Se flere peisinnsatser fra Brunner her »
Se flere bilder her »
Les mer på brunner.eu »