Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 2

"Alt du skal gjøre er å tenne fyrstikken!"

Varmefag hjelper deg med alt - fra å finne den løsningen du ønsker, til alt er klart til bruk.

Vin, levende lys og hyggelig selskap må du dog sørge for selv..
Finn din butikk »

Nyhetsbrev på e-post

Vårt nyhetsbrev sendes ut 4-5 ganger i året. Da mottar du spennende nyheter og tilbud fra oss! Det kan lønne seg.

Meld deg på her »

Bytt ut olje- eller parafinkaminen nå og få tusenvis av kroner i Enova-støtte

Endelig ser det ut til at myndighetene anerkjenner vedfyring som et viktig ­bidrag for klimanøytral oppvarming, melder Norsk Varme i sitt siste nyhetsbrev. Her forteller de om myndighetenes nye og gode støtteordninger gjennom Enova, for tiltak som oppfordrer til å bytte ut olje- eller parafinkaminen med et rentbrennende ildsted eller luft-luft varmepumpe.

Fjerning av oljekamin og -tank
Erstatter du en oljekamin med en fornybar varmekilde som varmepumpe eller vedfyrt ildsted, har du nå rett til å få tilbake penger for å fjerne kaminen og tanken.  Du få tilbake opp til 5.000 kr hvis du kan bekrefte kjøp av en fornybar varmekilde. Du kan også kombinere fjerning kaminen med andre energitiltak i ordningen.

 

Fjerning av oljekjel og -tank
Erstatter du en oljekjel med en fornybar varmekilde som varmepumpe eller vedfyrt ildsted, har du nå rett til å få tilbake opp til 10.000 kr for fjerning av oljekjel og tank, i tillegg til det du får for investeringen i den fornybare varmekilden. Du kan også kombinere fjerning oljekjelen med andre energitiltak i ordningen.

 

Bio-ovn med vannkappe
En bio-ovn med vannkappe bruker biobrensel som pellets eller ved til oppvarming og tappevann. Tiltaket er for deg som har et vannbårent varmeanlegg, og installerer en ovn med varmekappe til oppvarming av bolig og tappevann. Du har nå rett til å få tilbake opp til 10.000 kr, ved å investere i dette tiltaket. Bio-ovn med vannkappe kan kombineres med utfasing av oljekjel og oljetank og andre energitiltak i ordningen.

 

Startdatoen for den nye ordningen er 5. januar 2015. For å ha rett til Enovatilskuddet må fakturaer og kvitteringer være datert tidligst 1.januar 2015.
 
Les mer om støtteordningene og hvordan du kan søke om støtte her


Støtte for å bytte ut gammel ovn i Oslo
På toppen av dette sponser Oslo kommune inntil 6.000 kroner hvis du som bor i Oslo bytter ut en gammel ovn med et nytt rentbrennende ildsted. Se Oslo Kommunes sider for mer informasjonDel på Facebook