Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 1
Last ned høyoppløselig bilde ›
Del på Facebook Send forespørsel til forhandler ›
Generelle salgsbetingelser »

Toshiba Mirai 16 - 6400W

Et fornuftig valg for den prisbevisste.

Toshiba Mirai er en helt ny varmepumpemodell utviklet og designet i Japan i beste Toshiba-kvalitet. Høy energibesparelse og lav pris gjør Mirai til et fornuftig valg for den prisbevisste.

Modellen har energiklasse A+ og har SCOP opp til 4,2. Det betyr at man gjennom et år med 16-modellen får tilbake fire ganger så mye varme som man tilfører i form av elektrisitet.

Mirai er en rimelig varmepumpe, men har allikevel gode ytelsesdata.16-modellen leverer hele 2600 W ved - 15 grader, som er meget bra id ette segmentet. Varmepumpen er egnet i boliger med lavt til medium varmebehov.

Mirai kan også brukes som aircondition. Med høy kjøleeffekt og til lav pris er den et utmerket valg for å dekke kjølebehovet inne på varme sommerdager.

Varmepumpen har også et moderne og stilfullt design. med et lydnivå helt ned til 23 dB(A), er Mirai blant de mest stillegående i klassen.

Innedelen er utstyrt med selvrenserfunksjon som sikrer lang levetid og optimal luftsirkulasjon. leveres med en brukervennlig fjernkontroll for full kontroll over inneklimaet.

- Varmeeffekt for modell med R-410A kjølemedium er 6100W
- Varmeeffekt for modell med R-32 kjølemedium er 6400W

 

Toshiba Mirai 16 - 6100W

Pris:
PRIS FERDIG MONTERT Prisen omfatter en standard montasje inklusive tre meter rør, uten elektrisk tilknytning.